Social Video's

Social Video's zijn hot!

Voordelen van een Social Video abonnement:

U kunt natuurlijk ook éénmalig een social video laten maken, echter met een video abonnement bent u een stuk voordeliger uit en bovendien biedt het de volgende voordelen:


- regelmatig moderne content marketing

- inspringen op actualiteiten

- makkelijk in een reeks uit te rollen

- naar verhouding voordeliger

- aantal seconden zijn flexibel per maand te verdelen

- uw bedrijf wordt zichtbaarder,  meer exposure voor uw product, dienst of event

- gerichte doelgroep bepaling dmv video content te sponseren, bijv. op Facebook


Alle films zijn uit te breiden met voice-over, motion graphics en filmopnamen.


Interesse? Laat dan CAPTUREYOURLIFE u volgende Social video maken!!


Ook in 2019 zullen videos meer dan 70% van al het internet verkeer zijn!! U kunt dus nu ook al grote groepen gebruikers bereiken met uw boodschap!!


Social Media biedt de mogelijkheid eenvoudig en goedkoop video’s te plaatsen: de social video. Social video’s zijn vaak tussen de 10-20 seconden en lenen zich goed om in een reeks uit te rollen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan interviews, sneak previews, aanbiedingen en nieuws over uw producten, events, etc.


Nu al wordt 70% van alle social video’s bekeken vanaf een mobiel apparaat met Facebook als Social Media site met de meeste gebruikers. Het aantal klanten dat u hierbij kunt bereiken is enorm: social media als YouTube en Facebook hebben meer dan 1 miljard bezoekers iedere maand!! Social videos op Facebook krijgen bovendien voorrang in de ‘newsfeed’ en kunnen automatisch afspelen waardoor ze veel exposure hebben!!


Aangezien mensen eerder geneigd zijn te kijken naar bewegende beelden, blijft men sneller 'hangen' om de video te bekijken. Dat betekent dat de teksten in video's cruciaal zijn zodat je toch op efficiente wijze de boodschap kan overbrengen omdat niet iedereen zijn geluid direct aanzet. Zelfs bij gewone video's of reclames die op social media gedeeld worden, wordt al direct een ondertiteling toegevoegd om die reden.


In tegenstelling tot bedrijfsvideo’s zijn social video’s veel goedkoper door gebruik te maken van standaard animaties en dure scripts en video opnamen zijn niet altijd nodig.


If a picture paints a 1.000 words, a video of 20 seconds is worth 500.000 words!

+31 6 81740661

(placeholder)
(placeholder)