Het komt steeds vaker voor dat wanneer wij voor een bedrijf een bedrijfsfilm moeten maken, ook direct wordt gevraagd of we kunnen zorgen voor bedrijfsfoto's. Naast foto' die u nodig heeft voor op uw website, tijdschrift of social media account, kan u ook denken aan een relatiedag, klantevent of ander belangrijk bedrijfsevent zoals een congres of nascholing.


Naar wens kan het event ook nog in een slideshow worden gezet met muziek zodat het er goed uitziet op uw website.


CAPTUREYOURLIFE zal in overleg de fotobestanden in het gewenste formaat leveren! Wilt u het verschil weten van de diverse formats? Zoals .raw, jpg, psd, png, etc.? Klik hier voor uitgebreidere informatie!


Bedrijfsfoto's

Klik op de foto om hem te vergroten!

Portretfoto's of verslaglegging event

Foto's tbv reclame campagne

Onlangs heeft CAPTUREYOURLIFE in samenwerking met een reclamebureau en grote farmaceut een campagne uitgevoerd waarbij foto's werden gemaakt tegen een chromakey (groene achtergrond). Dit betekent dat er een fotoshoot plaatsvond in een studio, en dat de foto geplaatst kan worden op een vooraf te bepalen en uitgezochte achtergrond. Je wilt immers dat de belichting overeenkomt met de achtergrondbelichting. Daarnaast is er een stuk passende film bijgekomen.

Omdat de inhoud en eindresultaat helaas niet geplaatst mogen worden, hierbij een aantal foto's van 'achter de schermen' bij de uitvoering van het project.

Zowel de modellen, visagie/haarstylist, attributen etc., alles is door CAPTUREYOURLIFE verzorgd tot en met de nabewerking van de foto's.

Voorbeeld foto's van uiteenlopende projecten

+31 6 81740661

Foto's tbv website