Soorten bedrijfsfilms

Online bezoekers van uw website hebben niet altijd de tijd en zin alle (uitgebreide) informatie op uw website te lezen. Daarom kan een website nog nauwelijks zonder korte en krachtige bedrijfsfilm die een goede eerste impressie van uw bedrijf kan geven in een paar minuten.

(placeholder)

Instructiefilm/Voorlichtingsfilm/Vlogs

Promotiefilms

Algemene bedrijfsfilm/webfilm

Heeft u als bedrijf iets uit te leggen aan andere interne afdelingen of moeten medewerkers, klanten, patiënten etc. gebruik maken van een nieuw product? Kies dan voor een instructievideo of voorlichtingsvideo. Daarmee bereikt u in 1 x de hele doelgroep. Eventuele ingewikkelde teksten kunnen door middel van een autocue door de verteller/geinterviewde opgelezen worden.


Hoe korter en bondiger de instructie, hoe beter het bij de doelgroep blijft hangen. In een instructiefilm wordt duidelijk uitgelegd hoe de kijker iets moet doen.

Heeft u binnenkort een nieuw product wat u op de markt brengt? Een bedrijfsevent, klantendag, jubileum van bedrijf of product? Dan is de promotiefilm iets voor u! Een digitale uitnodiging spreekt vaak meer aan dan een uitnodigingsbrief per post.

Of heeft u een nieuw product en wilt u hiervan een demo film laten maken? Kortom. er zijn mogelijkheden genoeg!

Elevator(video) pitch voor kleine ondernemers of ZZP-ers

U bent ZZP-er of kleine ondernemer en u wilt uw product of dienst in beeld brengen? Dan is de elevator(video)pitch iets voor u!  Het is een efficiënte manier om menselijk talent op een prikkelende manier op video vast te leggen!  Op deze manier geeft u uw product of dienst een gezicht en vergroot daarmee de 'call to action'!Kerst/nieuwjaarsgroeten

Tevens zijn er mogelijkheden om uw klanten aan het einde van het jaar te voorzien van een digitale kerst/nieuwjaarsgroet! Voor elk budget is er wel iets beschikbaar, afhankelijk of er bestaande foto's in gebruikt kunnen worden, in hoeverre er van Motion Graphics gebruik wordt gemaakt en/of dat er meer gekozen wordt uit standaard templates die gecombineerd kunnen worden. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Kerstgroet, digitale kerstkaart

Uw evenement of congres op film

U kunt uw evenement of symposium ook vast laten leggen op film. Voordeel is dat u de weblinks van de video op uw website kan zetten waardoor iemand later alsnog naar de presentaties kan kijken. Vaak worden deze films opgedeeld in 'hoofdstukken' ivm met het sneller laden op internet. U kunt ook meteen een compilatie maken van de highlights voor de mensen die de belangrijkste punten van het congres willen weten en niet alle presentaties willen bekijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met teksten.

Video verslaglegging event, video congres, filmen symposium

Interview/videoverslag persoon/patient/ en Carpool karaoke

Als bedrijf kan het van belang zijn een persoon aan het woord te laten door middel van film. Hierbij kan u denken aan een ervaring van iemand, een patientenverhaal over een ziektebeeld, maar het kan ook een verhaal zijn waarbij iemand verslag doet van datgene wat hem/haar bezig houdt of heeft gehouden.


Ook een Carpool karaoke behoort tot de mogelijkheden! De laatste keer bij een groot bedrijf was dit een groot succes om op deze ludieke manier in gesprek te gaan!

Social Video's

In 2017 zullen videos ongeveer 70% van al het internet verkeer zijn!! U kunt dus nu ook al grote groepen gebruikers bereiken met uw boodschap!!


Social Media biedt de mogelijkheid eenvoudig en goedkoop video’s te plaatsen: de social video. Social video’s zijn vaak tussen de 10-20 seconden en lenen zich goed om in een reeks uit te rollen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan interviews, sneak previews, aanbiedingen en nieuws over uw producten, events, etc.


Om het financieel aantrekkelijk te houden voor bedrijven om regelmatig toch een korte video te plaatsen op Social Media, heeft CAPTUREYOURLIFE sinds kort ook een 'Social Video' abonnement! U kunt dus nu regelmatig video content delen voor een vast bedrag in de maand passend bij uw behoeften!

+31 6 81740661

(placeholder)
(placeholder)